Poslovni dogodki

Obe naši dvorani za poslovne dogodke in konference imata naravno svetlobo in čudoviti panoramski terasi, ki večkrat postaneta prostor učinkovitih pogovorov in posebnih srečanj.

Našim poslovnim gostom pripravimo raznolike jedi, lahke sladko-slane prigrizke, tople in hladne napitke, razne gostinske odmore, bogata poslovna kosila in večerje in fine bankete do 800 oseb. Ponudba obsega pestro izbiro kakovostnih vin. Po dogovoru vam lahko pripravimo zanimive izlete in atraktivne oglede in vas razvajamo v Draš Wellnessu. Ponujamo pa vam tudi raznovrstne družabne in športne igre (team building, športne aktivnosti, kot so turnirji v košarkarski, nogometu, badmintonu, odbojki in golfu, kolesarjenje, adrenalinski spusti).

Poslovna srečanja

Naša infrastruktura ponuja prostore, kjer lahko organiziramo, kongrese, sejme, teambuildinge, seminarje, konference. 

Za skupine do 180 oseb vam je na voljo konferenčna dvorana z različnimi postavitvami, ki jo lahko po želji tudi pregradimo in ponudimo manjši skupini za poslovni sestanek. Salon, ki sprejme do 40 oseb, je primeren tako za predstavitve podjetij kot za zasebna poslovna srečanja.

Kongresi

V mirnem okolju pod Pohorjem in le nekaj minut od središča Maribora vam vrhunska kongresna ponudba Draš zagotavlja uspešno organizacijo še tako zahtevnega poslovnega dogodka.

V pritličju je klubski prostor, ki sprejme 15 oseb, kot nalašč za klubska in druga srečanja. Za večje dogodke je na voljo večnamenska dvorana, ki je zasnovana tako, da se lahko v zelo kratkem času skoraj 2000 m2 športnih površin prilagodi potrebam različnih prireditev. Tako je možno organizirati številne športne, poslovne, kulturne, zabavne prireditve in posebna srečanja. Dodatna ponudba kongresnih in poslovnih srečanj pa zajema tudi izbrano kulinariko.